Bejegyzések

Pages

2013. október 26., szombat

Trash-filmek - Antiajánló

A hét mesterlövésze 37. adás

A sötét lovag (The Dark Knight | 2008)
Rendező: Christopher Nolan

A holdjáró - Moonwalker (Moonwalker | 1988)
Rendező: Jerry Kramer, Jim Blashfield, Colin Chilvers

Mátrix - Forradalmak (The Matrix Revolutions | 2003)
Rendező: Andy Wachowski, Larry Wachowski

Ed Wood (1994) #
Rendező: Tim Burton

Műsorvezető: Puzsér Róbert
Vendég: Gödri Bulcsu


A 37. teljes adás hanganyaga

 

)

)

)
)

)

4 megjegyzés:

  1. Mentek ti talán a picsába. ez a hortobágyi pusztasznob hozzáállás olyasmihez, amihez nemigen értetek, ez egy picit lohasztó. a képregény meg az analfabéták bibliája, legközelebb talán a Bölcs István legyen a meghívott vendég. ne dumáljunk comic-realitásról, mikor nem olvastunk Frank Millertől Year one-t, The dark knight returnst.

    puzsérrobi, ne viccelj már, a joker káosz-dumájánál sokkal nagyobb ökörségeket firkáltál az okoskönyvedben. barátom, te talán ne.

    a stohl bucit meg végképp ne erõltessük.

    VálaszTörlés
  2. Basszus, fél óra múlva visszajövök. egyszerűen nem, nem bírom hallgatni, inkább verjétek ki egymásnak, de semmi buzulás, mert azt nem szeretjük.

    VálaszTörlés
  3. Először azt hittem rosszul látom az előzetes tartalomban, hogy a Moonwalker-rõl lesz szó. Életem egyik legrosszabb filmje. de az adást meghallgatva nem csalódtam bennetek.

    Szerintem ez volt eddig a legjobb adás!
    -bye-

    VálaszTörlés
  4. Sötét lovag: Köszönöm! Végre valaki más is kimondta, hogy ez a kliséhegyekből építkező film úgy fos, ahogy van. Én képregényfan vagyok, de a Nolan féle Batmanek élvezhetetlenek számomra. Azzal mondjuk nem értek egyet, hogy Batman karaktere alapból szar. A Burton féle Batman rohadtjó és Nolan pont azt a misztikumot veszi ki belőle, ami abban a filmben még megvan, így faszán ki is heréli az egész történetet/gondolatvilágot. Mindenesetre érdekes, hogy akiknek tetszik a film, képtelenek elfogadni, hogy valakinek ez nem jön be és azonnal nyáladzva próbálják az embernek megmagyarázni, hogy miért is kellene szeretnie ezt a filmet. (A Nem vénnek való vidékkel kb. ugyanez a helyzet)

    VálaszTörlés

 

Blogger news

About